Produce pantofi din 1959, iar luna aceasta producatorul de incaltaminte Guban din Timisoara a facut un nou pas catre capitalismul de consum de masa. Astfel, a deschis primul magazin intr-un mall –  Baneasa Shopping City din Capitala. Planul  directorului general, Eugeniu Cicoare, este ca brandul sa se extinda in centre comerciale si zone stradale, cu produse premium si incaltaminte casual. La acest moment producatorul Guban mai are un magazin in Timisoara, b-dul Eroilor  si magazine partenere.

Orasele vizate de producator au peste 200.000 de locuitori , printre care se numara: Brasov, Bucuresti,  Constanta si Iasi.

Cele 80 de modele de pantofi de dama marca Guban se fabrica in proportie de 70 la suta manual, la Timisoara. Tot manual, dar la comanda, se fabrica si pantofii speciali, pentru persoane cu diferite handicapuri.

De-a lungul timpului, faima pantofilor Guban a ajuns peste granitele tarii. Presedinte american Harry Truman, actrita Sophia Loren, Gheorghe Gheorghiu Dej, Tudor Arghezi si Elena Ceausescu, au purtat pantofii Guban.