Un nou shop-in-shop Sport/Couture c s-a deschis in Bucuresti, in Victoria Gallery din Calea Dorobantilor,126-13, unde se vor gasi branduri internationale precum Mulberry, Kenzo, M Missoni si Z Zegna.

Brandul Mulberry este cunoscut pentru imbinarea stilului orasului cu maestria traditionala a prelucrarii pieselor din piele, iar M Missoni si-a pastrat popularitatea in timp, datorita stilului unic si distinct, versatil si purtativ prin imprimeurile inconfundabile “zig-zag” ce traseaza an de an tendintele in privinta hainelor si a accesoriilor.
Z Zegna, linia young a brand-ului masculine Zegna, contureaza o garderoba urbana si contemporana, in care elementele clasice se impletesc armonios cu “constructiile” si texturile inovative. In plus, piesele vestimentare  Kenzo sunt cunoscute ca fiind colorate si nonconformiste, iar accesoriile pastreaza mostenirea brand-ului care combina in colectiile sale “animal print” cu elementele specifice padurii tropicale: flori exotice, palmieri si culori tari.

Victoria Gallery ofera clientilor sai brand-uri de moda si de lifestyle adresate femeilor, barbatilor si celor mici, cat si o selectie high-fashion Victoria 46 (Balmain, Jimmy Choo, Celine, Lanvin, Stella McCartney, Saint Laurent, Gianvito Rossi, Dsquared2 si Zadig&Voltaire), shop-ul Agent Provcateur si magazinul Laduree.