Botosani va avea primul magazin H&M in Uvertura Mall in primavara acestui an. Acesta va avea o suprafata de 1.575 mp si se se va desfasura pe doua etaje ale centrului comercial. Aceasta este cea de-a 24-a unitate a companiei suedeze in Romania.

‘’Suntem incantati sa anuntam deschiderea magazinului H&M in Botosani in aceasta primavara, la Uvertura Mall. Prezenta H&M in centrul nostru comercial reprezinta o baza solida pentru dezvoltarea viitoare a acestuia si sustine obiectivul de a transforma Uvertura Mall in principala destinatie de cumparaturi din oras si intr-unul dintre cele mai importante centre comerciale din regiune,’’ a declarat Danut Prisecariu, proprietarul Uvertura Mall.

Potrivit firmei de consultanta imobiliara DTZ Research, stocul de retail modern la mia de locuitori in Botosani s-a situat la 119 mp in 2012, cea mai mica valoare comparativ cu stocurile judetelor din regiune: de cinci ori sub media de 562 mp din judetul Suceava, de aproape trei ori sub media de 339 mp din judetul Iasi  si de doua ori sub media din Bacau si Piatra Neamt.