De joi, 12 octombrie 2017, Sphera Franchise Group deschide primul restaurant Taco Bell din România şi din regiune în Băneasa Shopping City (cel mai apropiat astfel de restaurant e… abia în Cipru). În luna noiembrie va fi deschis încă un astfel de restaurant.

„Primul restaurant Taco Bell din România se deschide în urma unei investiții de 350.000 de euro. Unitatea va avea o echipă 40 de membri, unii full time şi alţii part-time”, a declarat Mark Hilton (foto mai jos), CEO Sphera Franchise Group.

Printre preparate amintim aici: Crunchy Taco, Fajita Burrito, Nachos Supreme și CrunchwrapTM. Clienții sunt încurajați să își personalizeze preparatele, alegându-și tipul de produs (taco, burrito, quesadilla, crunchwrap sau bowl), tipul de carne (pui, porc sau vită), garnitura (nachos sau cartofi prăjiți) și sosul preferat (Mild, Hot sau Fire).

„Nu o să găsiţi nici în Anglia, nici în Spania sau Olanda un Cheesy Bacon Fries Burrito ca în restaurantul Taco Bell de aici. Mai avem şi un Burrito cu legume, asta ca să vă dau doar două exemple din multe altele”, a declarat Costică Mişaca (foto mai jos), directorul restaurantului Taco Bell din Băneasa, pentru Retailers.ro.

Noul director de mai sus este de ceva timp în grup, iar în CV-ul său mai scrie şi Operations Manager KFC Romania la KFC & Pizza Hut Romania.

Amintim că Taco Bell face parte din portofoliul Yum! Brands şi este principalul lanț de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume, care oferă produse de inspirație mexicană.

Prezența sa pe piața din România este gestionată de Sphera Franchise Group, operatorul exclusiv pe plan local al celorlalte două mari lanțuri de restaurante din portofoliul Yum! Brands: KFC și Pizza Hut.

Restaurantul Taco Bell este situat la parterul mall-ului, în zona de food court, și are un lounge de 170 de metri pătrați, disponibil exclusiv clienților Taco Bell.

Design-ul restaurantului urmează modelul global Global Explorer care include o bucătărie deschisă, ce permite clienților să vadă cum sunt pregătite produsele comandate, mobilier cu opțiuni de locuri la mese sau la canapele, prize USB pe care clienții le pot folosi pentru a-și încărca dispozitive mobile în timp ce se relaxează, precum și acces la internet prin Wi-Fi.