KFC extinde rețeaua de restaurante prin inaugurarea unității cu numărul 63, în cel mai nou centru comercial din nord-estul țării. Astfel, prima unitate KFC din județul Neamț poate fi găsită în cadrul Shopping City Piatra Neamţ (bd. Decebal nr. 79), bineînțeles în zona de food court.

Restaurantul are o suprafaţă de 150 m2 și este rezultatul unei investiţii de 350.000 de euro. Spațiul beneficiază de acelaşi design modern, specific tuturor restaurantelor KFC în România și este dotat cu echipamente noi, moderne.

,,Suntem mândri de fiecare dată când inaugurăm noi locații, însă acest restaurant este cu atât mai important fiind primul din județul Neamț, o regiune în care nu am ajuns până acum. Oportunitatea oferită de inaugurarea noului centru comercial din Piatra Neamţ ne-a ajutat să aducem produsele KFC mai aproape de locuitorii din nord-estul țării, pe care îi așteptăm astfel să se bucure de produse proaspete, preparate în fiecare zi în restaurant, după rețeta secretă a Colonelului Sanders”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Odată cu inaugurarea noului restaurant, reţeaua KFC din România acoperă 24 de oraşe.  Deschiderea restaurantului KFC a creat 30 de noi locuri de muncă în Piatra Neamț.

KFC la Cora Lujerului

KFC Corporation, cu sediul în Louisville, Kentucky, este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume. În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network şi numără 63 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi două restaurante la Chişinău, Republica Moldova.