Rețeaua KFC se extinde, ajungând la 61 de unități odată cu noul restaurant din incinta complexului comercial Auchan Titan din București. Noul restaurant este situat la parter, în zona de food court și este rezultatul unei investiţii de 350.000 de euro.

Restaurantul se întinde pe o suprafață de 126 mp, având același design specific KFC și fiind dotat cu echipamente de ultimă generație. Mai mult, această nouă unitate dispune de sistemul de comandă tip fusion, ce permite o viteză sporită de servire a clienților, de aproximativ 60 de secunde.

KFC la Cora Lujerului

,,Continuăm să investim în dezvoltarea reţelei de restaurante KFC, iar inaugurarea noii locaţii reprezintă o confirmare a faptului că numărul fanilor brandului este în creştere. Este cea de-a patra locație KFC deschisă în 2016 și pregătim în continuare surprize pentru clienții noștri care își doresc să fim mai aproape de ei’’, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Deschiderea restaurantului KFC din centrul comercial Auchan Titan a creat 30 de locuri de muncă, oferind  noilor angajați program de lucru flexibil şi traininguri specializate.