Retailerul Carrefour România va participa, pe parcursul acestui an, cu propriile food truck-uri,  la mai multe festivaluri gastronomice în aer liber, primul dintre această serie fiind Food Truck Festival din Bucureşti, desfăşurat în perioada 7 martie – 2 aprilie.

Ca şi prima manifestare a parteneriatului strategic iniţiat în 2017 cu organizatorii celor mai importante festivaluri de food din România, Gourmet Entertainment,

În plus, Carrefour România este partener principal la festivalurile organizate în acest an de către Gourmet Entertainment, organizatorul Bucharest Gourmet Festival, Bucharest Street Food Festival şi Food Truck Festival.

În cadrul festivalului Food Truck Festival, Carrefour va fi prezent cu două food truck-uri tematice proprii – „Say Cheese” şi „Copănel sau Aripioară”.

Evenimentul inaugurează Food Truck Festival on Tour, o caravană naţională derulată pe parcursul întregului an în localităţi precum Mamaia, Vama Veche şi altele, menită să ofere alternative la mesele servite în oraş sau la birou.

A doua componentă a asocierii o reprezintă participarea Carrefour România în calitate de partener principal în cadrul Gourmet Festival din Bucureşti, aflat anul acesta  la a doua ediţie care va avea loc în luna iunie.

Parte a asocierii celor două entităţi, Gourmet Entertainment şi Carrefour România, este şi Street Food Festival – cel mai important eveniment dedicat mâncării de stradă din România, care se va extinde la nivel naţional, în trei ediţii din oraşele: Bucureşti, Constantă şi Mamaia. De la food trucks, rulote, la căruţe şi biciclete, toate vor pregăti burgeri, hotdogs, tacos şi alte preparate.