De sărbători, Pizza Hut a „copt” în parteneriat cu Uber, mai multe surprize plăcute clienților. Astfel, dacă iei între 15 decembrie și 15 ianuarie un Uber dintr-un restaurant Pizza Hut partener, cursa este gratuită (în limita a 30 de lei). Tot ce trebuie să faci este să îți faci cont pe www.Uber.com/App și să introduci în aplicație codul promoțional PizzaHutRO.

De asemenea, fanii Pizza Hut și Uber beneficiază de 20% reducere la cursele către restaurantele Pizza Hut din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Brașov, precum și de o reducere de 20% la rețetele de pizza pe blat Cheesy Bites Remix, ultima inovație din meniul lanțului de restaurante. Pentru a beneficia de reducerea la curse, utilizatorii Uber trebuie să aplice codul promoțional corespunzător restaurantului Pizza Hut la care merg (lista codurilor promoționale este disponibilă online pe blog). În restaurante vor beneficia de reducerea de 20% dacă arată sumarul cursei primit pe email.

„Din dorinţa de a ne surprinde mereu clienţii, dar şi de a le facilita drumul către noi, ne-am gândit la o colaborare cu Uber, o companie de succes, care oferă servicii de calitate. Pizza Hut și Uber sunt două branduri ce se adresează persoanelor care sunt mereu în mișcare și care caută tot timpul ceva nou. Ne dorim să-i recompensăm, să le oferim un prilej de a lua o pauză și de a redescoperi bucuria meselor în oraș, mai ales în perioada agitată din timpul sărbătorilor de iarnă. Astfel, suntem convinși că acest parteneriat va fi atât pe placul fanilor Pizza Hut, cât și pe cel al clienților Uber”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Pentru mai multe detalii despre noutățile Pizza Hut, accesați www.pizzahut.ro și urmăriți pagina de Facebook Pizza Hut România.