Chef Foa a intrat în parteneriat cu Summer Place @ Clubul Diplomatic (zona de piscină), unde va fi responsabil, împreună cu echipa sa, de operarea şi dezvoltarea locaţiei, a meniului, precum şi de managementul evenimentelor. Investiţia în modernizarea spaţiului se ridică la 700.000 euro, iar numele locaţiei va fi schimbat în Flavours în the Garden @Clubul Diplomatic.

Odată cu intrarea în portofoliul lui Chef Foa, locația va vea un nou spaţiu de social events, creat şi personalizat de echipa lui Chef Foa şi dedicat în special evenimentelor private.

În cadrul locaţiei va funcţiona, din aprilie 2017, un gastropub care se va numi The Lounge, iar Flavours în the Garden @Clubul Diplomatic va avea o capacitate de 1.500 de persoane în cele patru zone: The Lounge, The Barn, The Tent şi The Pool.

„Clubul Diplomatic este una dintre locaţiile mele preferate din Bucureşti şi am avut numeroase evenimente reuşite aici”, a declarat Chef Foa, Executive Chef Flavours.

Portofoliul Flavours include, pe lângă noua locaţie,  restauranteleStradale în Oregon Park, Bucharest Business Park, Willbrook Platinum Center, Stradale Carnivale (din cadrul Școlii Americane) și Stradale for Avenor.

Flavours a fost fondat în 2002 și activează în trei domenii de business interconectate: catering de eveniment, operator de restaurant şi organizator de street food festivals. În ultimii doi ani, compania a lansat brandul propriu Stradale, un restaurant ce promovează conceptul de street food, și a creat Night Market by Chef Foa – primul night market cu live cooking din București.