Retailerul de materiale de constructii si amenajari interioare Dedeman a finalizat modernizarea si extinderea magazinul din Braila, acesta urmand a fi redeschis in data de 4 aprilie.  Lucrarile de modernizare si extindere ale magazinului din Braila au presupus o investitie de 2,5 milioane de euro.

“Am majorat atat suprafata de vanzare, numarul de locuri de parcare, cat si gama de produse, am modernizat cladirea veche, care acum este foarte eficienta din punct de vedere energetic, mai bine izolata si iluminata cu tehnologia LED.
Sunt convins ca ii vom impresiona pe clientii nostri din Braila cu noul nostru magazin, asa cum s-a intamplat la Roman, unde anul trecut am adus aceleasi imbunatatiri, cu implicatii pozitive”, a declarat Dragos Paval, presedintele Dedeman.

Magazinul, situat in Braila, pe str. Baldovinesti, nr. 34, a fost inaugurat in anul 2005, avand o suprafata  initiala de 7.000 mp. si 167 de locuri de parcare. Incepand cu 4 aprilie, clientii din Braila vor descoperi un magazin mult mai spatios, cu o suprafata totala de 11.500 mp., o noua sera, in care, pe o suprafata de 1.800 mp. vor avea la dispozitie sute de flori si accesorii pentru gradina precum si showroom-uri de mobila si sanitare si un nou raion de decoratiuni cu zeci de sugestii de amenajare a caminului.