Razvan Valceanu a incheiat un parteneriat cu producatorul de textile Canclini, devenind unic distribuitor al brandului local consacrat in industria bumbacului pentru camasi.

“Europa de Est este o zona in care exista multe posibilitati pentru branduri premium, iar acesta este si cazul Romaniei, unde am stabilit deja un parteneriat de afaceri puternic cu brandul de camasi made to measure Razvan Valceanu”, a declarat Simone Canclini, CEO Canclini Tessile S.p.A. “Pentru viitor intentionam sa investim in continuare mai mult pe plan local, prin evenimente, colectii speciale si editii limitate, toate dedicate tendintelor modei locale”, a adaugat Simone Canclini.

“Strategia de extindere a companiei se bazeaza pe agenti locali, cu multa experienta in domeniu, care sa o ajute sa inteleaga corect tendintele si tonalitatile locale si sa o sprijine in furnizarea unui serviciu la cele mai inalte standarde de calitate. Noi le-am oferit suportul necesar pentru a patrunde in piata locala, unde la randul nostru vom selecta partenerii pe aceleasi criterii de experienta, profesionalism si expertiza in domeniile lor”, a comentat Razvan Valceanu.

Departamentele de cerecetare si dezvoltare din cadrul Canclini, impreuna cu cel de styling, studiaza in permanenta si anticipeaza principalele tendinte ale momentului. Toate aceste studii sunt traduse si aplicate in fiecare colectie de textile si definesc un stil clar, ce face din brandul Canclini.