Dezvoltatorul parcului comercial Militari Shopping Centre si al outletului Fashion House Outlet Centre din Bucuresti, Liebrecht & wooD, se pregateste sa inceapa lucrarile de constructie la un nou parc comercial, Cernica Park, situat pe langa autostrada Soarelui.

Potrivit site-ului companiei proiectul ar trebui sa includa un hipermarket cu o galerie comerciala proprie, un magazin de tip Do-it-Yourself, un retailer de articole sportive, un retailer de decoratiuni interioare, magazine de haine si accesorii, dar si un centru de tip outlet. Prima faza se va concentra insa pe outlet.

Proiectul complet este foarte similar cu ceea ce a livrat deja pe piata. De exemplu, la acest moment Militari Shopping Centre – un proiect de 77.000 mp vandut inca din 2004 catre austriecii Meinl European Land Limited,  are un magazin de tip DIY Praktiker, doi retaileri de echipamente sportive – Decathlon si Hervis, hipermarketul Auchan cu o galerie comerciala, doi retaileri de decoratiuni interioare – JYSK  si Domo,  magazine de haine si accesorii – C&A, LC Waikiki, Takko, Deichmann, Humanic, Bebe Militari, Salamander, Maxi Toys, precum si magazinele de electrocasnice Media Galaxy si Domo.  In plus, pe partea opusa a parcului comercial se gaseste si outletul de haine, un proiect separat care nu a fost inca vandut si nici total inchiriat. La sfarsitul anului, Fashion House Outlet, inaugurat in 2008, avea 53 de magazine si inca 11 spatii goale.

In aceasta luna, dezvoltatorul va inaugura noul drum de acces dinspre proiectul Cernica Parc catre autostrada A2.

“In prezent, dezvoltam acest teren cu drumuri, electricitate si canalizare si planul nostru este sa incepem in a doua parte a anlui viitor dezvoltarea proiectului, compus din Retail Park Fashion House si dintr-o componenta de petrecere a timpului liber. Discutiile cu retailerii din Fashion House Bucharest West Park cu privire la al doilea centru de tip outlet in partea de sud a Bucurestiului sunt pozitive”,  declara la sfarsitul anului 2014, Brendon O’Reilly, managing director al Fashion House Group pentru Mediafax.

Cernica Park