„Săptămâna americană” revine de astăzi în magazinele Lidl, clienții având la dispoziție gama de produse McEnnedy, care cuprinde cele mai populare preparate în stil american. Dintre acestea, se disting celebrele ribs, cheesecakes sau pancakes.

Când vorbim despre bucătăria americană, rețetele sunt ușor de preparat și extrem de savuroase datorită mixului de ingrediente folosite. Coastele marinate, renumite pentru gustul aromat, sunt nelipsite din meniul celebrului barbeque. Disponibile în două variante, picante sau cu condimente de barbeque, coastele marinate în stil american se găsesc la Lidl la 19.99 lei.

Un alt preparat simplu și rapid ce poate fi savurat în aăptămâna americană de la Lidl este hot dog-ul. Clasic, preparat doar cu chiflele (3.99 lei), crenvurștii (8.99 lei) și muștarul în stil american (4.99 lei) din gama McEnnedy, hot dog-ul este una dintre cele mai îndrăgite gustări din lume. Pentru un plus de aromă, se pot adăuga castraveți murați sau câteva feliuțe de ceapă prăjită (4.99 lei).

Dintr-un meniu în stil american nu poate lipsi micul dejun tradițional, cu ouă prăjite, șuncă, și celebrele clătite în stil american (7.99 lei) cu sirop de arțar (19.99 lei).

Aventura culinară americană este incompletă fără delicioșii burgeri. Clienții Lidl pot încerca să-i gătească acasă, folosind carne de porc gătită lent din gama McEnnedy (17.99 lei) și apoi alte ingrediente, la alegere. La Lidl se vor găsi celebra brânză Gouda – feliată (la 7.99 lei) și sos pentru hamburger (6.99 lei), precum și inele de ceapă (la 4.99 lei).

Iar pentru ca experiența gastronomică americană să fie completă, gama McEnnedy conține și un desert răcoritor, cheesecake tradițional (6.99 lei), disponibilă la Lidl în două sortimente – cu gem de coacăze sau de căpșuni.