Lantul de magazine de mobila Casa Rusu a deschis o noua unitate proprie in Pitesti,  in Jupiter City Shopping Center,  de 3.000 mp.

Reduceri Casa Rusu

In noul magazin din Pitesti, cumparatorii vor gasi cele mai recente colectii Casa Rusu la toate gamele de mobilier, in special la canapele, coltare si holuri. De asemenea, compania aduce in noile colectii o mai mare varietate de culori si suprafete, pentru a contribui la crearea unui spatiu prietenos, creativ si modern.
“Anul acesta, pe langa deschiderea de noi magazine, ne-am concentrat pe imbogatirea colectiilor existente, atat la nivel de design, de functionalitate, cat si de materiale folosite.  Pentru a spori eleganta si rafinamentul ambientului, aducem nou fronturi super lucioase in culori variate la toate gamele modulare de bucatarii, sufragerii, dormitoare si camere de tineret”, a declarat Marius Raia, director general Casa Rusu.

Investitia in amenajarea si deschiderea magazinului este de 250.000 de euro, iar estimarile legate de cifra de afaceri anuala a unitatii se situeaza la 1.5 milioane de euro.

Spre sfarsitul anului, Casa Rusu va mai deschide doua magazine proprii care vor fi amplasate in  Bucuresti, in Cora Alexandriei si Carrefour Colentina.

In prezent, Casa Rusu detine o retea de 26 de magazine, proprii si in regim de francize, in orasele Bucuresti (doua magazine), Timisoara (trei), Cluj, Deva, Brasov, Arad, Sibiu, Buzau, Oradea, Piatra Neamt, Constanta, Tg. Jiu, Baia Mare, Focsani, Vatra Dornei, Zalau, Resita, Turnu Magurele, Viseu de Sus, Bistrita, Dej, Alexandria, Beius cu suprafete cuprinse intre 1.500 si 5.000 mp.