Hornbach Romania, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, si-a extins prezenta pe piata locala inaugurand cel de-al 6-lea magazin al retelei, la Sibiu.

Magazin - HB - SibiuSituat pe Calea Surii Mari, nr.37, noul magazin Hornbach este amplasat in locul unei foste locatii OBI ce a fost achizitionata in toamna anului trecut.

„Investitia totala in noul nostru magazin a fost de aproximativ 12 milioane de euro, iar de la cumparare, pana in acest moment, locatia a fost renovata, remodelata si extinsa, pentru a ajunge la standardele cu care Hornbach si-a obisnuit clientii”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, directorul general al Hornbach Romania.

In ceea ce priveste decizia de a investi in acest magazin, reprezentantul companiei a subliniat ca a fost aleasa aceasta locatie deoarece a oferit avantajul de inaugurare intr-un timp scurt, intr-o zona cu potential comercial ridicat. In plus, pozitia noului magazin este avantajoasa din punct de vedere al traficului, aflandu-se pe artera nordica a orasului, in directia Medias, aproape de punctul de intrare pe autostrada Sibiu Nord.

Magazinul din Sibiu are o suprafata totala de 12.000 de metri patrati, fiind amplasat pe un teren de cca. 33.200 mp si impartit in trei zone distincte, precum toate locatiile Hornbach din Romania. Astfel, pe o suprafata de 7.600 mp este situata zona de materiale de constructii si amenajari, in timp ce pe o suprafata de 2.700 mp se regaseste o zona dedicata produselor de gradina si ZOO.

In plus, noua locatie dispune de o zona speciala de ridicare a materialelor de constructii, amplasata separat de magazin. Aceasta are o suprafata de 1.700 mp si va pune la dispozitia clientilor materiale de constructii grele si voluminoase.

„La fel ca si celelalte magazine Hornbach, si locatia din Sibiu este partenerul ideal pentru proiecte Do-It-Yourself. Astfel, in noul magazin, sibienii vor putea gasi peste 30.000 de articole mereu pe stoc, alaturi de altele disponibile la comanda”, a mai afirmat Mugurel – Horia Rusu.

 

Dincolo de produse, clientii magazinului vor avea acces si la diverse servicii, printre care se numara cel de montaj, debitare lemn, comenzi speciale, transport cu sofer sau cu remorca gratuita, consiliere, confectionare, finantare sau mixare vopseluri. La acestea se adauga si serviciul de rezervare de acasa si ridicare din magazin.