Brico Depot Baneasa  a fost ultimul magazin rebranduit si transformat din lista celor 15 magazine Bricostore pe care compania britanica de bricolaj Kingfisher le-a cumparat in  2013 de la compania franceza Group Bresson.

Brico Depot

Cu o suprafata de 7.500 metri patrati, magazinul inaugurat vineri, 4 septembrie, a fost structurat in trei zone principale, respectiv materiale de constructii, renovarea locuintei si amenajari interioare.

“Ne bucuram ca am incheiat procesul de transfomare al tuturor unitatilor, la mai putin de doi ani de prezenta pe piata din Romania”, a declarat directorul general delegat Brico Depot Romania, Patrick Papot, conform unui comunicat transmis de companie.

Kingfisher a anuntat in aprilie 2013 ca a preluat de la compania franceza de retail Group Bresson cele 15 magazine Bricostore din Romania, cu vanzari de 131 milioane de euro in 2012.

Britanicii au platit aproximativ 75 milioane euro pentru magazinele Bricostore din Romania. Grupul a informat, de asemenea, ca ia in calcul posibilitatea cresterii afacerii pe termen lung la circa 50 de magazine.