BricodepotRetailerul britanic de bricolaj Kingfisher cauta chiriasi pentru spatiile ramase libere in urma reamenajarii fostelor magazine Bricostore din Romania sub brandul Brico Depot potrivit Mediafax.

“Suntem in discutii cu potentiali parteneri pentru a optimiza spatiul din magazinele existente. Formatul Brico Depot se concentreaza in special pe eficienta, astfel incat am decis ca inchirierea spatiilor libere din magazinele noastre este cea mai buna solutie pentru a le exploata potentialul la maximum”, a declarat Patrick Papot, deputy CEO Romania al Brico Depot.

Kingfisher a achizitionat in 2013 cele 15 magazine Bricostore din Romania si a finalizat la jumatatea lunii octombrie reamenajarea a inca sase magazine Bricostore, ajungand la opt unitati operate sub brandul Brico Depot  (trei in Bucuresti – Pantelimon, Orhideea si Chiajna si cate o unitate la Ploiesti, Pitesti, Brasov, Arad si Oradea).

“Conducerea Brico Depot este multumita de succesul inaugurarii noilor magazine si isi mentine obiectivul de a ajunge la 40-50 de unitati in viitor”, se mai arata in comunicat.