Dedeman deschis ieri, 2 august, un nou magazin la Iași. Acesta este situat pe bulevardul Primăverii nr. 2, are o suprafață de peste 15.000 mp și înlocuiește unitatea din str. Manta Roșie. Compania a investit circa 16,5 milioane de euro în noul magazin.

Dedeman, Theodor Pallady

De două ori mai mare decât unitatea pe care o înlocuiește, noul magazin Dedeman din Iași are și o parcare pe măsură, cu 440 de locuri. Și cum dimensiunea nu e totul, magazinul de pe Bulevardul Primăverii prezintă și alte îmbunătățiri față de cel din Manta Roșie, toate gândite pentru confortul clienților și o experiență cât mai plăcută la cumpărături. Astfel, unitatea dispune de mai mult spațiu de expunere pentru toate raioanele, o seră extinsă pentru raionul grădină, game noi de electrocasnice și un nou serviciu, cel de confecționare perdele. Nu în ultimul rând, echipa care deservește magazinul s-a mărit la rândul ei, cu 50 de angajați, având un total de 227 de persoane.

„Prin înlocuirea magazinului din Manta Roșie cu această nouă investiție dorim să le oferim clienților noștri un magazin mai accesibil, mai bine structurat și organizat, un mediu plăcut în care să găsească mai ușor inspirație și soluții pentru toate planurile lor”, spune Dragoș Pavăl, președintele companiei. „Din păcate, deși a trecut prin numeroase procese de modernizare, fostul magazin nu mai putea fi adus la standardele noastre actuale iar noi am dorit ca toți clienții noștri să beneficieze de această experiență îmbunătățită”, a mai spus șeful Dedeman.

Din lista beneficiilor oferite clienților noului magazin Dedeman fac în continuare parte serviciile auxiliare, precum serviciul de proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, livrarea mărfurilor şi retur de produse dar și posibilitatea achiziționării produselor în rate, prin credite de consum oferite în parteneriat cu operatorii de credit care au birouri în magazin.

Magazinul din Iași – Bulevardul Primăverii este cea de-a treia investiție inaugurată în acest an de Dedeman iar planurile de extindere a rețelei vor continua în această toamnă cu deschiderea unui magazin în Turda, județul Cluj.