HOTPOINT_Frigider 70 cm, 2 usi F085137-ENXTY19222 X FW (146x300)Hotpoint a lansat gama de frigidere de 70 cm cu doua usi de mare capacitate si tehnologia High Definition Cooling ce pastreaza alimentele proaspete mai mult timp potrivit producatorului.

Frigiderul dispune de 72 de litri spatiu suplimentar, o suprafata utila de rafturi cu 33% mai mare, avand, in total,  o capacitate de 459 litri.

„Consumatorii europeni si nu numai arunca din ce in ce mai multa mancare, iar acest lucru se intampla si  din cauza faptului ca alimentele isi pierd prea devreme valabilitatea, dar si din lipsa unui spatiu suficient destinat depozitarii mancarii. Hotpoint vine in sprijinul acestor nevoi si lanseaza gama de frigidere cu o capacitate neta crescuta cu pana la 16% fata de modelul precedent si cu o tehnologie High Definition  Cooling ce mentine mancarea proaspata mai mult timp ”, a declarat Rodica Stere, director de marketing  la Indesit Company Romania.

Platforma no frost AIR TECH EVOLUTION asigura controlul constant al temperaturii si circulatia  aerului in compartimentul frigiderului, ceea ce permite atingerea rapida si uniforma a temperaturii ideale.   Controlul umiditatii, zona Food Care 0°, dezghetarea sigura, congelarea rapida.

Combinele frigorifice Hotpoint sunt dotate cu tehnologia Hygiene Advance ce consta intr-un strat special de argint aplicat pe suprafata interioara a cabinetului, care impiedica dezvoltarea microorganismelor.