Blatul Italian de la Pizza Hut subtire este disponibil vara aceasta cu patru noi retete: Milano, Torino, Venezia si Firenze.

Pizza Hut„Am adaugat in meniu patru noi retete de pizza pe blat Italian, avand la baza ingrediente mediteraneene, specifice Italiei. Fiecare varianta de pizza pe blat Italian poarta  numele unui oras, iar prin combinatiile de ingrediente am incercat sa surprindem esenta     acelor locuri si sa aducem noi destinatii culinare in meniul Pizza Hut” spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer  Pizza Hut.

Blatul Italian de la Pizza Hut este disponibil pentru pizzele de dimensiune medie si mare, si     se poate comanda pentru 10 retete de pizza, cu preturi incepand de la 10,90 lei.

Meniul Pizza Hut s-a imbogatit si cu noi bauturi de vara: limonade, cocktailuri cu si fara  alcool si frappe-uri. Pe langa varianta clasica, limonada este disponibila la Pizza Hut si     in variantele cu fructul pasiunii, capsuni si Mojito. Gama de cocktailuri include patru noi   sortimente, doua cu alcool – Water Melon Cooler si Margarita cu capsuni – si doua fara alcool – Elder Flower si Water Melon Cooler.