Producatorul de placi ceramice polonez Rovese Romania a lansat o noua colectie ergonomica de obiecte sanitare si mobilier, Smart de la Cersanit, gandita sa foloseasca eficient fiecare spatiu din baie.  Colectia contine modele de cazi cu dulap integrat in masca, dulapuri cu organizatoare si sisteme de  depozitare, dar si o oglinda extensibila cu raft, toate acestea permitand o depozitare practica a  obiectelor, astfel incat sa fie la indemana, dar niciodata la vedere.  

Smart de la Cersanit

“Noua colectie ergonomica vine in intampinarea nevoilor clientilor care isi doresc o camera de baie relaxanta, care valorifica spatiul la maximum si in care fiecare obiect poate fi depozitat intr-un loc accesibil si intuitiv, dar, in acelasi timp, ascuns vederii.     Compartimentele special amenajate sunt perfect adaptate pentru a indeplini orice necesitate.  Produsele au o structura stabila si o suprafata rezistenta la umezeala usor de intretinut, care asigura durabilitate si confort”, a declarat Sandina Balaban, Brand Manager Cersanit Southern.

Disponibila in diferite dimensiuni si in doua culori, alb universal si gri elegant, noua colectie cuprinde mai multe modele de cazi, cu o margine lata, confortabila si  trei dulapuri modulare rabatante, integrate in masca, pentru obiectele de toaleta si accesorii.

Unul dintre produsele inovative ale colectiei este oglinda extensibila care creeaza o     experienta zilnica inedita datorita sistemului de extensie in fata, ce ofera un confort si o precizie .    Din colectia ergonomica mai fac parte si un cos pentru rufe pe roti cu     rezistenta mare la greutate, avand si rol de scaun, usor de manevrat, dar si dulapuri organizate astfel incat sa poata depozita atat obiectele mici din baie, cat si obiectele mari in compartimente special amenajate. Sistemul de compartimente intuitive al dulapului suspendat poate fi configurat pentru pastrarea in ordine a     obiectelor cosmetice mici.

Toata colectia  este dotata cu un mecanism de deschidere/inchidere  prin apasare, ce permite gasirea rapida a obiectelor dorite printr-un simplu gest.