Dremel, unul dintre brandurile de scule electrice ale concernului german Bosch, a lansat doua seturi de Craciun pentru pasiunea de a bricola atat pentru domni, cat si pentru doamne.

Astfel, pentru cei care mesteresc cu placere in jurul casei, Dremel propune trusa de proiect pentru reparatii casnice Dremel 3000, iar pentru cei care prefera sa bricoleze la decorarea locuintei, Dremel sugereaza trusa pentru proiecte de decor casnic Dremel masina de gravura si pistol de lipit 930.

Trusa de proiect pentru reparatii casnice Dremel 3000

Trusa Dremel 3000 - componente
Trusa Dremel 3000 – componente
trusa Decor dremel - componente
Trusa Decor dremel – componente

Aceasta trusa contine unealta populara multifunctionala Dremel 3000, 3 atasamente utile si 105 accesorii care sa permita schimbarea rapida si facila a accesoriilor. Trusa de proiect pentru reparatii casnice include de asemenea o brosura cu proiecte pentru reparatii casnice, care sa ii inspire pe cei care o folosesc, in asa fel incat sa poata incepe imediat utilizarea trusei.

Trusa pentru proiecte de decor casnic Dremel masina de gravura & pistol de lipit 930

Trusa contine atat pistolul de lipit Dremel 930 cu temperatura duala, cat si masina de gravura Dremel 290. Aceasta trusa de proiect pentru decoratiuni casnice include de asemenea o brosura cu proiecte pentru decoratiuni casnice, care sa inspire utilizatorii, astfel incat sa poata folosi trusa imediat. Reprezinta cadoul ideal pentru cei carora le place sa creeze decoratiuni acasa, precum si sa abordeze proiecte usoare de DIY.