Mega Image intra pe piata cu serviciul de livrare la domiciliu a produselor congelate din magazinul deschis in toamna anului trecut AB Cool Food.

“Prin lansarea serviciului de livrare la domiciliu pentru magazinul nostru AB Cool Food dedicat produselor congelate, completam si mai bine experienta pe care o oferim consumatorilor nostri, aceea de a pregati acasa o masa delicioasa dintr-o varietate de produse usor si rapid de pregatit, folosind mai mult timp in beneficiul propriu” a declarat  Xavier Piesvaux, director general al Mega Image Romania.

Ab Cool FoodsProdusele –  din toate bucatariile internationale, dulciuri, aperitive si deserturi gata de pregatit – pot fi livrate la domiciliu prin comenzi directe, telefonice sau online, de catre toti consumatorii din Bucuresti si judetul Ilfov.

Pentru a plasa comanda, consumatorii pot apela direct numarul de telefon 0734.222.665 sau pot completa un formular online de comanda, disponibil pe site-ul www.abcoolfood.ro, sectiunea Comanda acum. Valoarea minima a comenzii trebuie sa fie 100 de lei, iar plata comenzii se va face cash, la livrare.

Pentru toate comenzile plasate in intervalul orar 08:00 – 18:00, de luni pana sambata, si in intervalul 08:00 – 17:00 duminica, livrarea la domiciliu se va face in aceeasi zi. Pentru livrarea la domiciliu in ziua urmatoare se poate comanda oricand de luni pana duminica intre 8:00-20:00.

Pentru comenzile cu o valoare totala de pana la 300 de lei, costul de livrare este de 10 lei pe comanda, livrarea fiind gratuita pentru valori mai mare de 300 de lei. In acest moment, zonele de livrare sunt: Bucuresti, Chitila, Mogosoaia si zona Pipera-Tunari.