Magazinul de mobila IKEA din Bucuresti cu un trafic anual de 3,2 milioane de persoane ofera din aceasta luna serviciul de comenzi online, cu livrare la domiciliu, disponibil in toata tara, potrivit unui anunt publicat pe siteul sau.

IkeaPentru orice comanda online cumparatorul va plati 49 de lei pentru colectarea produselor din magazin, indiferent de numarul de articole, la care se adauga 1 leu/kg pentru livrarea prin curier rapid. Pretul total se calculeaza automat pe masura ce articolele sunt adaugate in cos.

Livrarea se face in 48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii, iar plata comenzii se face doar in numerar la livrare, dar retailerul mentioneaza ca in curand se va adauga si optiunea de plata online. Costul de transport include livrarea pana in fata usii. Serviciul de montaj nu este disponibil pentru produsele comandate online.

Reducerea cardului IKEA FAMILY se aplica imediat dupa ce codul cardului este introdus.

Daca produsul este returnat, banii vor fi restituiti prin virament bancar in maximum 14 zile calendaristice din momentul in care a fost anuntat returul, prin e-mail sau telefon. Pentru produsele returnate clientul va suporta costurile de transport pentru retur.