Divizia de retail Casa Rusu,  a producatorului local de mobila Rus Savitar, a deschis astazi cel de-al treilea showroom din Bucuresti si al 22-lea din tara,  lansarea inseamnand o investitie de 400.000 de euro in amenajarea suprafetei de 4.000 metri patrati, precum si in promovare.

Vanzarile Casei Rusu sunt asteptate anul acesta sa creasca cu 10%, datorita noului showroom din centrul Carrefour Colentina, luandu-se in considerare faptul ca deja cele doua magazine existente in Bucuresti aduc 35-38% din totalul vanzarilor companiei.

Producatorul Rus Savitar ocupa pozitia 10 in topul producatorilor de profil si detine fabricile din Dudestii Noi, Timis, avand in prezent o capaictate de productie de peste 1 milion  de produse de mobilier pal/an pe care le comercializeaza atat prin divizia Casa Rusu, cat si la export.

In ultimii sapte ani producatorul a investit 22 milioane de euro in lansarea si modernizarea continua a fabricilor, cea mai recenta fiind cea de modernizarea  a fabricii de mobilier tapitat ce a inceput anul acesta si este evaluata la 5,8 milioane de euro. Investitia vine in intampinarea cererii de mobilier tapitat, cerere pe care compania a identificat-o in 2011.