Programul ”Rabla la masini electrice si cu acumulatori” Hornbach continua  in perioada  decembrie – 4 ianuarie 2015.

Hornbach Timisoara la trei luni de la inaugurare“Am inceput sa organizam acest program in urma cu sapte ani pentru a facilita reciclarea uneltelor vechi si a oferi, in acelasi timp, un beneficiu clientilor. Datorita succesului inregistrat, am decis continuarea programului an de an, iar acum va fi organizat in intervalul  decembrie 2014 – 4 ianuarie 2015”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, director general al Hornbach.
Compania a colectat anul trecut, prin acest program, aproximativ 4.000 de masini vechi, iar in acest an estimarile Hornbach sunt de cel putin acelasi numar.

Decizia a fost luata in conditiile in care romanii sunt din ce in ce mai interesati de masinile electrice, acestea fiind folosite in proiecte diverse, potrivit companiei, care a raportat, de la an la an, o crestere a vanzarilor pe acest segment cu doua cifre procentuale.

“Cele mai bine vandute masini electrice sunt surubelnitele cu acumulator, masinile de gaurit cu percutie, polizoarele unghiulare si ciocanele rotopercutoare, iar anual inregistram cresteri de doua cifre procentuale ale vanzarilor de astfel de produse pe toate segmentele de clienti”, a adaugat Mugurel-Horia Rusu.

Potrivit acestuia, in topul proiectelor in care se folosesc masinile electrice se afla cele de constructii, atat in locuinta, cat si in gradina. Insa, pe langa acestea, exista o cerere insemnata si pentru masinile destinate proiectelor de remediere, reconditionare si mici reparatii.