Brandul local de decoratiuni interioare – Nobila Casa – a deschis primul magazin din Bucuresti  in Unirea Shopping Center, la etajul trei.

Szekely Zsuzsanna a reusit sa-si imparta visul cu fiicele ei, Agnes si ZsuzsaCompania a investit 30.000 de euro pentru amenajarea unei suprafete de 200 de metri patrati, la care se adauga un mic atelier de perdele si draperii si depozitul.

Cele sase departamente ale magazinului sunt: arta mesei, bucatarie, living, dormitor, baie si perdele si draperii.

Magazinul Nobila Casa cuprinde si un atelier de perdele si draperii cu o gama larga de textile de perdele si materiale décor, toate sub brandul propriu Mendola Fabrics, principalul importator de metraje decorative de casa din tara. Atelierul ofera gratuit servicii de croire, coasere, tivire, precum si masuratori si  montare la domiciliu.

Acest brand local de decoratiuni interioare este prezent cu magazine la Cluj, Timisoara, Brasov,  Sibiu, Baia Mare, Targu-Mures, Alba Iulia, Bistrita.

In anul 2013,  Nobila Casa  a realizat o cifra de afaceri de aproape 2.000.000 euro, cu o crestere de 50% fata de anul precedent. Pentru anul 2014 si-a propus deschiderea a doua noi magazine la nivel national, unul dintre ele fiind cel din Bucuresti,  si o crestere de 35%, cu o cifra de afaceri de 2.700.000 euro.