La inceputul lunii aprilie JYSK, retailerul danez de saltele, mobilier si decoratiuni interioare, a redeschis magazinului din Constanta, in Centrul Comercial Tom, pe o suprafata de 750 de metri patrati. 

Cu o oferta diversificata de produse pentru casa si gradina, noul spatiu a fost amenajat conform conceptului JYSK Nordic, care este diferit de conceptul utilizat in reteaua de 14 magazine JYSK deschise in tara incepand cu 2007.

“Ne face placere sa anuntam redeschiderea magazinului din Constanta, in Complexul Comercial Tom. In eforturile noastre permanente de a le oferi clientilor cele mai bune produse pentru un somn odihnitor, precum si solutii de mobilier si decoratiuni interioare, am reusit sa deschidem un nou spatiu mai apropiat de nevoile clientilor nostri din Constanta”, a declarat Nicoleta Panaite, District Manager, JYSK Romania.

Cei care vor veni la noul magazin din Constanta pana pe 9 aprilie, vor putea achizitiona scaunul pliabil Thomas la 23 de lei, perne cu reduceri de pana la 65%, plapuma Halden cu pene de rata la numai 99 de lei si multe alte produse.