Maine, 17 mai, divizia de retail a Rus Savitar- Casa Rusu, va deschide un nou magazin propriu in Buzau.

Cu o suprafata de .2500 mp, magazinul este amplasat pe doua nivele in incinta centrului comercial Galeria Mall Buzau in care vor lucra 21 de angajati.

Investitia in amenajarea si promovarea magazinului este de 150.000 de euro, suma investita pentru a oferi clientilor sai o gama completa de mobilier de casa.

“Continuam procesul dinamic de extindere si dezvoltare a retelei de magazine Casa Rusu. Pana la sfarsitul lunii iulie 2013 se vor mai inaugura inca patru noi magazine Casa Rusu in Oradea, Constanta, Arad si Piatra Neamt. Se arata un an bun pentru noi si asteptam pana la finele anului o crestere cu cel putin 20% a cifrei de afaceri pe reteaua de magazine Casa Rusu”, a declarat Marius Raia, director general al Casa Rusu.

Noul magazin din Buzau este cel de-al noualea oras in care Casa Rusu este prezent. Retailerul mai detine 12 magazine : in Bucuresti ( trei unitati), Timisoara (trei unitati), Cluj (o unitate), Deva (o unitate), Pitesti (o unitate), Brasov (o unitate), Arad (o unitate) si Sibiu (o unitate).