Kaufland deschide azi un format premium pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr. 6 şi încă un magazin în Bălți, acesta fiind al treilea din Republica Moldova.

Magazinul Kaufland Sisești este al 16-lea magazin al rețelei din Capitală, care la nivel național a ajuns la 134 de unități.

Amintim tot aici că în această perioadă, marele retailer aniversează 15 ani de prezență în România, după ce în 13 octombrie 2005 a deschis prima sa unitate în Colentina, Bucureşti.

De atunci a ajuns cel mai mare retailer din România şi a 4-a companie activă pe plan local după cifra de afaceri.

“Kaufland România are în prezent, pe plan local, circa 12.500 de angajați cu normă întreagă şi, indirect, susține alte aproximativ 48.000 de locuri de muncă”, a declarat la inaugurarea Kaufland Sisești, Loredana Samoilă, PR and Communications Specialist al Kaufland România.

Investiții

Pentru acest an, Kaufland Romania a dublat la 300 milioane de euro bugetul de extindere, de la valoarea de 142 milioane de euro de anul trecut. Bugetul de extindere înseamnă, printre altele, achiziție terenuri, construcții, expansiune şi modernizare magazine

Pentru acest an au fost programate cel puțin 10 noi deschideri, şase fiind deja inaugurate. Pentru anul financiar, care se încheie la finele lui februarie 2021, sunt programate 13 magazine noi.

Următorul Kaufland ar putea fi deschis tot în Bucureşti, la Străuleşti, pe şoseaua Bucureşti – Târgovişte.

Kaufland Sisești

Cel mai nou magazin Kaufland deschis în nordul Bucureștiului este un concept premium şi are o suprafață de vânzare de peste 3.000 metri pătrați.

“Mai precis, este vorba despre o suprafață totală de peste 20.000 metri pătrați, incluzând și terenul exterior, și un spațiu de vânzare de 3100 metri pătrați”, a declarat Horațiu Drăgan, directorul Kaufland Sisești.

Parcarea are 214 locuri, din care 9 pentru persoane cu dizabilități, 9 pentru părinți și rasteluri pentru biciclete.

Hipermarketul este prevăzut cu 8 case de marcat standard și alte 6 express tip self-service.

“Printre altele, magazinul are şi un salon de înfrumusețare, al doilea de acest fel din unitățile rețelei, după cel de la Kaufland de pe B-dul Barbu Văcărescu”, precizează Loredana Samoilă.

Magazinul are şi două stații e-charge de încărcare a mașinilor electrice în regim Fast Charge, cu încărcare rapidă, în circa o oră.

Tot în parcare, clienții vor găsi un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje – PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

De asemenea, în magazin clienții pot recicla și ambalajele produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor primi în schimb cupoane cu 50% reducere la produse selecționate, conform campaniei lunare.

Astfel, la intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor.

Magazinul deschis este complet sigur și respectă toate măsurile sporite de protecție și prevenție aplicate în rețeaua Kaufland. În plus, şi distanța dintre rafturi este acum mai mare.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 134 de magazine în România.