Hello Holidays are cu 10% mai multe circuite în ultimele luni ale anului după ce a suplimentat numărul programelor până în decembrie, pentru Turcia, România, Bulgaria, Grecia, și mizează pe un ritm de vânzări similar anului trecut și un număr în creștere de turiști. O parte dintre ei sunt cei care și-au amânat vacanța de vară și cu voucherul primit beneficiază de o reducere de până la 25 de euro la următoarea achiziție.

Turcia este destinația preferată de români pentru ultima parte a anului, atât pentru vacanțe la plajă, pe final de sezon, cât și pentru circuite și revelion.

“A fost un sezon cu multe provocări, în care am pornit cu România, apoi cu Grecia și Bulgaria, apoi cu Turcia. Turiștii ne-au cerut informații depre condițiile de călătorie cu autocarul, despre hoteluri și regulile de igienă, au vrut să știe dacă spațiile de cazare sunt verificate periodic de autoritățile locale. Au pornit cu reticență în vacanță, în special familiile cu copii, dar unele au ajuns să aibă și două vara aceasta”, declară Cosmin Vasile, manager destinație la Hello Holidays.

În ultimele luni ale anului, trei din 10 turiști care au cumpărat o vacanță de vară de la Hello Holidays se înscriu pe programe de tip circuit, sejur ori revelion, arată statisticile agenției.

Cea mai mare cerere este pentru Turcia, pentru programele de Cappadocia și Istanbul, ori Senior Holidays la Istanbul și Safranbolu. Pentru Istanbul, un program de cinci zile, care costă de la 139 de euro/persoană, agenția organizează două plecări săptămânale cu autocarul, și dimineața, și seara. Cappadocia se organizează în mai multe variante, de șase, opt și 12 zile, și costă de la 265 de euro/persoană. Sejururile la Istanbul ori Safranbolu sunt de patru nopți și costă 169, respectiv 229 de euro/persoană.

Și pentru revelion se caută Turcia, alături de programele pentru Grecia și Macedonia. Primii cumpărători au fost clienții fideli, care cumpără an de an vacanța de iarnă în Kusadasi și care își aduc și rudele ori prietenii. Programul de revelion costă 359 de euro/persoană și include transport cu autocarul, 4 nopți de cazare în Kusadasi, la un hotel de cinci stele cu all inclusive și cină specială pe 31 decembrie, două la Istanbul și una la Canakkale.

“Șase autocare au fost organizate anul trecut pentru programul de Kusadasi și anul acesta credem că vom avea tot atâtea, dat fiind faptul că oferta lansată cu reducere a atras foarte mulți clienți noi, nu numai pe cei care călătoresc an de an cu noi de revelion”, precizează Cosmin Vasile.

În România sunt foarte căutate circuitele Bucovina – Maramureș – Iași, Cazanele Dunării și programale “O zi cât o vacanță“ la Veliko Târnovo, Plevna – Ruse, Sighișoara-Viscri, Salina Ocnele Mari, Spiridușii lui Moș Crăicun (o vizită la fabrica de sticlă de la Târgoviște).

“Foarte mulți turiști ne întreabă despre piețele de Crăciun. Nu știm deocamdată dacă se vor organiza anul acesta și unde. Pentru zilele libere de 30 noiembrie și 1 decembrie am pregătit programe în România, Polonia, Macedonia, Kosovo. Putem adăuga și vacanțe la târgurile de Crăciun, dacă acestea se vor organiza”, anunță reprezentantul Hello Holidays.

Despre Hello Holidays

Agenția Hello Holidays, înființată în urmă cu 13 ani, este organizator de circuite în România și alte 36 de țări din Europa și Asia. Oferă turiștilor experiențe unice de călătorie cu durata de o zi până la 19 zile, organizate fie cu autocarele Hello Holidays Transport, fie cu avionul. În ultimii ani a adăugat în ofertă vacanțe pe zboruri charter în Zakynthos, Corfu, Antalya, Marmaris.

Compania are 27 angajați, a încheiat anul 2019 cu un volum de vânzări de aproximativ 5,5 milioane de euro.