Altex a deschis un nou magazin în Botoșani, într-un spațiu de peste 1.200 de metri pătrați, în urma unei investiții de peste 500.000 euro. Noul magazin, aflat pe Calea Națională nr. 4, a fost deschis publicului începând de azi, 1 octombrie.

Noua unitate din Botoșani dispune de 50 de locuri de parcare și este dotat cu sisteme de iluminare cu LED, ecrane digitale și etichete electronice. Trecerea de la prețuri printate pe hârtie la prețuri afișate electronic asigură o mai mare vizibilitate a produselor și ofertelor la raft.

Magazinul are un design modern, adaptat noilor tendințe in digitalizare şi  oferă „livrare la domiciliu pentru produsele voluminoase, dar și facilitarea reciclării de deşeurile de echipamente electrice, electronice si electrocasnice”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX.”

Despre Altex România

Prezent pe piaţă de peste 29 de ani, Altex România are peste 120 de magazine deschise în țară.

Marele retailer electro-IT, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie, a avut în 2019 o cifră de afaceri de 4,08 miliarde de lei, în urcare de la 3,55 miliarde de lei în anul 2018, iar profitul net a urcat cu 19%, la 75,43 milioane de lei.