Rețeaua Mega Image a depășit pragul de 800 de magazine, cu un total de 818 supermarket-uri în prezent, după deschiderile din ultimele luni. În perioada iunie – septembrie, au fost deschise 25 de magazine, 11 Mega Image și 14 Shop&Go.

Magazinele deschise din iunie începând au fost următoarele:

Patru magazine în București (trei magazine Shop&Go și unul Mega Image), două magazine în Brașov, ambele Shop&Go, un magazin Mega Image în Bihor, două magazine Mega Image în Constanța, șapte magazine în Cluj (două magazine Mega Image și cinci Shop&Go), doua magazine Shop&Go în Iași, două magazine în Ilfov (unul Shop&Go și unul Mega Image), două magazine Mega Image în Timiș, un magazin Mega Image în Sibiu și unul în Giurgiu și un magazin Shop&Go în Prahova.

Cel mai recent magazin Mega Image a fost deschis pe 1 octombrie în Sibiu, cel de-al doilea magazin din oraș, Șelimbar 2, o piață pe care Mega Image a intrat recent, în luna iulie. Până la finalul anului, alte două magazine vor fi deschise în Sibiu.

Experiența la cumpărături este permanent completată prin concepte și zone unice, cele mai recente din acest an fiind librăria Cărturești, magazinul cu hrană și produse pentru animale Petshop, cafea de specialitate Manufaktura, ciocolată Venchi și înghețată artizanală Friddi.

Toate se regăsesc în magazinul Mega Image Băneasa, iar conceptele de librărie și petsop sunt în prezent într-o selecție de magazine Mega Image, urmând să fie extinse.

Despre Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 818 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea, Sibiu şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.