Kaufland România deschide vineri, 12 august, primul hipermarket din Mangalia, acesta fiind cel de-al 110-lea magazin al rețelei din țară. Retailerul mai pregăteşte deschideri la Lugoj (Timiş) şi Codlea (Braşov).

Noul magazin Kaufland din Mangalia e situat în str. Lavrion nr. 30A, la intrarea în stațiunea Saturn. Parcarea cuprinde 240 de locuri pentru mașini și rastele pentru biciclete.

Acesta este primul hipermarket al orașului Mangalia. Suprafața de vânzare a hipermarket-ului este de 2.900 mp. În incinta parcării, magazinul va pune la dispoziția clienților și un punct Grill pentru cei care vor să ia masa rapid.

Kaufland Mangalia

 

În linie cu angajamentul Kaufland România față de mediu, noul hipermarket beneficiază de o instalație de încălzire ecologică – un sistem complex modern care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și care permite economisirea resurselor naturale.

Compania a avut anul trecut în România o cifră de afaceri de 9,17 miliarde lei (puţin peste două miliarde de euro) şi un profit de 648,91 milioane lei (144 milioane euro), rezultate în creştere faţă de anul 2014.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări.