Pana pe 15 august brandul Roca are o campanie de reduceri pentru reamenajarea baii pentru seturile de baterii cu 3 piese si toalete suspendate cu sistem incorporat in perete.

Roca VictoriaReducere pentru setul de baterii Victoria si sistemul de toaleta suspendata

Setul de baterii cu linii clasice Victoria include o baterie de lavoar, o baterie de baie si dus si o bara de dus cu cap mobil din colectia Stella de 700 mm, totul la 619 lei (TVA inclus).

Acesta prezinta caracteristici si tehnologii patentate Roca:
– SofTurn® – Cartusul ceramic ce ajuta la alegerea debitului si a temperaturii dorite.
– 50% Water & Energy Saving CLICK® – O tehnologie dezvoltata de Roca pentru a economisi apa si energie. Sistemul de siguranta Click® ajuta la limitarea debitului de apa la 50%. Daca este necesar, debitul poate fi marit cu un mic efort de ridicare ca sa se depaseasca sistemul click. Odata cu ajustarea si pozitionarea corecta a manetei se economiseste energie.

Roca anunta si o oferta pentru sistemul de toaleta suspendata de la Victoria, cu rezervor incastrat in perete, cu sistem dublu de tragere a apei, cu vas de toaleta si capac, totul pentru 999 lei (TVA inclus).

Simplitate moderna cu noile colectii Tipo si Coral

Colectia Tipo este o reinterpretare moderna a spatiului din baie: aduce un design accesibil tuturor, o versiune sintetizata perfect a obiectelor sanitare si formelor simple.

Oferta pentru toaleta suspendata Tipo cu rezervor incastrat in perete, sistem de tragere a apei de 3 sau 6 litri si capac, cu vas de toaleta si capac, totul pentru 1.389 lei (TVA inclus).

Setul de baterii Coral include o baterie de lavoar, o baterie de baie si dus si o bara de dus cu cap mobil  din colectia Stella de 700 mm, totul la 539 lei (TVA inclus).