Producatorul de pavele Symmetrica adauga doua game de produse noi pentru amenajarea curtilor si a gradinilor: Symmetrica Select si Symmetrica pentru Gradina.

SymmetricaNoile pavaje, alaturi de kit-urile destinate ingrijirii gradinii, incurajeaza amenajarea unor ambiente unice prin culoare, forme si texturi, oferind beneficiarilor peste 30 de produse diferite.

„Decizia de a extinde gama de produse a venit ca o urmare fireasca in evolutia companiei noastre si din dorinta de a satisface exigentele din ce in ce mai mari ale clientilor in ceea ce priveste calitatea si designul produselor”, a declarat Sebastian Bobu, directorul executiv al Symmetrica.

Acesta a subliniat, de asemenea, ca lansarea noilor produse vine si in intampinarea avantului pe care l-a luat piata imobiliara rezdentiala.

„Fie ca este vorba de ansambluri rezidentiale sau de constructii private, inca de la inceputul anului am simtit o dezmortire a investitiilor. In plus, constructorii opteaza tot mai des pentru produse de calitate superioara, pe de o parte, iar pe de alta parte proprietarii sunt mai atenti la ce materiale sunt folosite pentru amenajare”, a mai spus directorul executiv al Symmetrica.

Gama Symmetrica Select este formata din produse premium, special create pentru cele mai de durata amenajari.

Symmetrica pentru gradina reprezinta un set complet de produse pentru amenajarea unei gradini autentice, fiind compus din trepte, dale, tratamente de protectie si kit-uri cu aspecte de piatra naturala, usor de incadrat in orice ambient.