JYSK Militari Shopping – redeschis pe 16 iulie

JYSK Romania, retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare, redeschide pe 16 iulie magazinul JYSK din centrul comercial Militari Shopping, bulevardul Iuliu Maniu nr. 560A. 

Extindere JYSK in Romania„Inaugurat in anul 2010, JYSK Militari este primul magazin JYSK din Bucuresti si cel de-al 14-lea magazin deschis de grupul danez in Romania. Este, de asemenea, singurul magazin din Bucuresti care nu primise pana acum noua imagine, in conformitate cu noile standarde de design ale companiei. Incepand din 16 iulie, clientii care ne vor vizita in magazinul JYSK Militari vor gasi aici un nou concept de amenajare, axat pe zona de dormit. Spatiul este mai placut si mai primitor, iar produsele sunt mult mai bine puse in valoare”,  a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager la JYSK Romania.

Spatiul noului magazin este adaptat la un format mai potrivit si masoara acum aproximativ 1.100 mp, interiorul este mai luminos si mai coerent, iar in toate zonele din magazin sunt prezente instructiuni care sa ii ajute pe clienti ca ia decizia potrivita si sa le faciliteze cumparaturile.

Produsele de dormit – sortimentele de perne, saltele, plapumi si lenjerii de pat sunt asezate chiar la intrare, astfel incat clientii le vor gasi mai usor.

Clientii vor fi intampinati cu oferte de pana la 70%. In plus, primii 150 de cumparatori care achizitioneaza produse de peste 50 de lei vor primi cadou cate o perna cu umplutura naturala.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2020 All Rights Reserved