Producatorul de mobila Lemet va incepe sa fabrice mobila din lemn masiv din a doua parte a acestui an, dupa ce va finaliza investitia in noua fabrica de la Brebu.

Lems Vulcan“Dezvoltarea unei facilitati de productie era necesara pentru a completa gama de produse in magazinele Lem’s (lantul propriu de magazine care distribuie mobila Lemet). Noi am diversificat de la an la an gamele de produse, atat pe orizontala, cat si pe verticala. Productia de mobilier din lemn masiv marcheaza o noua etapa in dezvoltarea armonioasa a fabricii Lemet si a brandului sau de retail Lem’s. (…) Din 2009 si pana in prezent oferta noastra s-a apreciat de la aproximativ 900 de corpuri de mobilier, la peste 10.000” , a declarat Alexandru Rizea, director comercial al Lemet.

Investitia se ridica la aproximativ 5 milioane de euro si este sustinuta partial prin accesarea de fonduri europene.

Extindere si remodelare

In 2015 Lem’s isi continua strategia de dezvoltare a retelei la nivelul intregii tari prin noi deschideri, dar si remodelari ale unor magazine, dupa ce anul trecut au fost deschise patru noi magazine a caror suprafata insumata depaseste 6.000 de mp. Dintre acestia 2.000 mp sunt doar in Bucuresti, capitala insumand acum peste 5.000 de mp de showroom de mobilier Lem’s.

“Proiectul de ridicare a standardului vizual si de crestere a suprafetelor magazinelor noastre este in plina desfasurare. Este o prioritate, dat fiind ca avem nevoie de spatii generoase pentru prezentarea ofertei noastre de produse, cu impact direct in vanzari. Ne asteptam in 2015 la o crestere care sa se situeze tot in jurul a 10 procente”, a adaugat Adrian Rizea

Reteaua de magazine Lem’s a incheiat 2014 cu o cifra de afaceri in crestere cu 10% fata de anul precedent.  Afacerile retelei s-au ridicat la 255 milioane lei.