Producatorul francez de lapte si produse lactate Lactalis lanseaza in Romania laptele Celia pentru sugari.

Celia, Lactalis - lapte pentru sugariFrancezii activeaza de mai bine de 110  ani in domeniul nutritiei pentru sugari, avand in portofoliu produse realizate exclusiv in Franta. Produsele Lactalis Nutrition pentru sugari sunt vandute in peste 50 de tari din toata lumea, sub diferite denumiri si branduri: Picot (de peste 110 ani in farmaciile din Franta), Sanutri, Puleva, Eveil, Milumel in Franta, Prima Crescita Parmalat. Aceleasi produse au fost aduse acum si in Romania, sub brandul Celia.

Calitatea si siguranta produselor Celia sunt certificate de catre Institutul Pasteur din Lille, Franta.

Potrivit producatorului Celia aduce doua inovatii  in domeniul laptelui pentru sugari: Prolacta, un complex de proteine extrase direct din lapte si L. Fermentum, singurul probiotic prezent in mod natural in laptele matern, cu protectie activa.

Gama de lapte Celia in Romania contine:

  • Gama Expert 1, 2, 3 – gama premium, reunind toate ingredientele de ultima ora: Prolacta, L.Fermentum, ARA si DHA, nucleotide, vitamine si minerale;
  • Formulele hipoalergenice HA1 si HA pentru bebelusii cu risc de alergii;
  • Formula fara lactoza pentru bebelusii cu intoleranta la lactoza sau in cazuri de diaree severa;
  • Celia DIGEX, cu rezultate dovedite clinic in reducerea colicilor, gazelor si balonarii si eliminarea integrala a problemei constipatiei;
  • Celia mama – un preparat din lapte dedicat mamicilor care alapteaza si femeilor insarcinate, cu adaos de acid folic, minerale si vitamine atent dozate pentru a asigura mamei si copilului tot necesarul pe durata sarcinii si in timpul alaptarii.

Producatorul sustine alaptarea exclusiva pana la sase luni si continuarea alaptarii dupa aceasta varsta, in paralel cu introducerea alimentatiei diversificate.