Incepand cu luna octombrie Bucuresti Mall si Plaza Romania le ofera clientilor un card menit sa rasplateasca fiecare vizita: Fidelicard.

Fidelicard

Pentru a-l obtine, clientii trebuie sa se inscrie la infodesk-urile din Bucuresti Mall sau din Plaza Romania. Exista trei tipuri de Fidelicard: Standard, Youth si Family, fiecare aducand beneficii diferite. La fiecare achizitie din Bucuresti Mall sau din Plaza Romania, punctele se acumuleaza pe cardul clientului.

Clientii ambelor mall-uri vor beneficia periodic de reduceri de pana la 20% la magazinele partenere.

Pentru fiecare 700 RON cheltuiti, clientii vor obtine gratuit un bilet la film la Movieplex Plaza Romania. Daca vor cheltui 100 RON de ziua lor, vor fi rasplatiti cu un bilet la film gratuit. Clientilor li se vor dubla punctele daca, in functie de tipul de Fidelicard pe care il au, cumpara produse din magazinele dedicate tinerilor sau familiilor.

 

Fidelicardul are capacitatea de a-i transforma clientului aceste puncte in vouchere surpriza sau in cadouri exclusive, pe care le va alege din catalogul special de cadouri. Mai mult, daca se numara printre primii patru in topul saptamanal al cumparaturilor din mall, Fidelio ii va da doua grame de aur la Bucuresti Mall
si la Plaza Romania.

Toti cei care detin un Fidelicard si au cheltuit 100 RON in unul din cele doua mall-uri vor putea participa la Marea Loterie, la finalul careia, pe 7 februarie 2015, vor putea castiga premii spectaculoase, printre care un BMW seria 1, atat la Bucuresti Mall, cat si la Plaza Romania.

Cardul este valabil in ambele centre comerciale.