Firma Kalpo, detinatoarea brand-urilor  VEDDA , Land Of Tea si EVOLET, a lansat o gama noua de produse incepand cu luna octombrie a acestui an cu 23 de produse noi.

CeaiO gama de 23 de infuzii de plante medicinale si 2 produse tip Green Coffee vor fi lansate atat pe piata interna, cat si pe cea externa sub acest brand.

„Intreaga gama este dedicata magazinelor de tip plafar. De asemenea ne dorim sa cream o imagine cat mai buna produselor romanesti si sa le clasam cat mai aproape de primul loc in top-ul preferintelor consumatorilor de pe intregul mapamond. Din acest motiv am ales ca in design-ul ambalajului sa includem cateva motive din folclorul nostru”, a declarat conducerea firmei.

In portofoliul marcii  romanesti VEDDA se vor numara: menta, sunatoarea, musetelul, urzica, galbenelele, florile de tei, coada soricelului, coada calului, florile de soc, roinita, salvia, vascul, cimbrisorul, echinacea , matasea de porumb, cozile de cirese, frunzele si florile de paducel si frunzele de afin, iar ca fructe macesele, afinele, catina, merisoarele si goji berry.

Compania KALPO este o afacere de familie fondata de doi buzoieni in anul 1992. Obiectivul principal de activitate este productia si ambalarea ceaiurilor din plante, fructe, a ceaiului verde si negru, iar ca activitate complementara colectarea plantelor medicinale, a fructelor de padure si conditionarea lor in vederea comercializarii pe piata interna dar si pe cea externa.
Citeste mai mult: Brand-ul romanesc Vedda va lansa peste 23 de produse noi toamna aceasta