Premier Restaurants România, operatorul McDonald’s în România, a deschis în 14 decembrie restaurantul cu numărul 95, la Târgu Jiu. Restaurantul de tip Drive-Thru este situat pe Strada Termocentralei nr. 17, în apropierea centrului comercial Shopping City Târgu Jiu.  Valoarea totală a investițiilor se ridică la peste 10 milioane de lei.

Premier Restaurants România a avut în 2021 o cifră de afaceri netă de 1.148.721.710 lei şi un profit net de 146.283.829 lei.

Restaurantul din Târgu Jiu este şi primul restaurant McDonald’s deschis în județul Gorj. „Ne bucurăm să inaugurăm cel de-al 95-lea restaurant McDonald’s în România în mijlocul unei noi comunități, căreia ne alăturăm astăzi în premieră”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

Restaurantul are 95 de locuri în interior și 96 de locuri pe terasă.

 Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 95 de restaurante în 29 de orașe, dintre care 49 restaurante cu McDrive și 52 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de 5.300 de angajați.

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 170 de restaurante și are 9.000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 10 țări și implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple.