Stephane Batoux, fostul director general al Coca-Cola Romania si un executiv francez de top pe piata FMCG, a fost cooptat la varful management-ului Albalact, pe pozitia de director general.

Stephane Batoux, directorul general al Albalact“Sunt extrem de fericit sa ma alatur uneia dintre cele mai dinamice companii de pe piata romaneasca a lactatelor din ultimii cinci ani, o companie care si-a dovedit abilitatea de a fi castigatoare cu imbunatatirea profitabilitatii. Sunt in mod special entuziasmat de planurile strategice pe termen lung ale Albalact si voi aduce experienta mea din industria FMCG impreuna cu expertiza pe piata lactatelor pentru a contribui la cresterea companiei” , spune Stephane Batoux, noul director general Albalact.

Stephane Batoux vine la Albalact dupa un mandat de doi ani in pozitia de director general la Coca-Cola HBC Romania. Anterior acestei functii, Stephane Batoux a condus timp de trei ani afacerile companiei Danone Romania, tot in functia de director general. Noul director general Albalact are 49 de ani si titlul MBA obtinut la Inalta Scoala de Comert (École Superieure de Commerce) din Bordeaux, Franta.

Stephane Batoux preia planurile de dezvoltare ale companiei de la Raul Ciurtin, presedintele Consiliului de Administratie al companiei, care timp de patru ani a condus Albalact si din functia de director general. Raul Ciurtin ramane presedintele Consiliului de Administratie al companiei.

„Albalact a crescut mult in ultimii ani, a ajuns cea mai mare companie romaneasca de lactate si astazi este lider pe segmente importante din industrie. Strategia companiei vizeaza in continuare cresterea. Tocmai am incheiat investitii noi si am extins capacitatile de productie, am inovat portofoliul si am adus produse unice in piata, iar alte proiecte mari sunt in pregatire. Albalact intra intr-o noua etapa de dezvoltare, una decisiva, iar pentru a sustine aceasta etapa avem nevoie de un management bine structurat si vizionar. Intotdeauna am cautat sa construim strategia companiei cu oameni buni, care stiu nu doar unde sa caute oportunitatile de crestere, dar si sa vada perspectiva. Stephane Batoux este un manager cu experienta indelungata si valoroasa in industria FMCG si vine sa completeze o echipa de profesionisti care a cladit temeinic evolutia si performanta companiei in ultimii ani”, a declarat Raul Ciurtin, presedintele Albalact.