Producatorul local de cosmetice Cosmetic Plant  relanseaza gama Q10 + ceai verde imbogatita cu un complex mineral energizant.

Cosmetic PlantNoua gama Q10 + ceai verde imbogatita va contine, ca si pana acum, sapte produse destinate ingrijirii tenului si corpului: crema antirid de zi si de noapte, crema contur ochi, lapte demachiant, lotiune tonica, lapte pentru corp si crema pentru maini.

Gama Q10 + ceai verde vine intr-o formula complet noua si moderna, fara parabeni si coloranti, cu ingrediente de origine naturala in proportie de peste 85%, o formula imbogatita cu un complex mineral energizant, un amestec ce are in compozitie Ca, Mg, Cu si Zn.

Acesta din urma furnizeaza pielii mineralele si electrolitii necesari pentru stimularea functionarii mitocondriei, uzina
energetica a celulei. De asemenea, imbunatateste oxigenarea si metabolismul celular, limitand in acelasi timp productia radicalilor liberi. In plus, previne degradarea acidului hialuronic si a colagenului din derma, mentinand astfel integritatea matricei extracelulare si prevenind aparitia ridurilor.

“Gama Q10 + ceai verde avea deja o formula cunoscuta pe piata ca fiind singura care a imbinat coenzima Q10 cu  extractul de ceai verde, combinatia aceasta reprezentand o arma puternica in lupta cu semnele imbatranirii pielii. Insa noi suntem dedicati imbunatatirii permanente a produselor si de aceea am hotarat adaugarea acestui complex care sa aduca un plus de vitalitate, elasticitate si tonicitate pielii, prevenind astfel aparitia ridurilor si reducandu-le pe cele deja existente”, a  declarat Susana Laszlo, director general al Cosmetic Plant.

Conform declaratiilor acesteia, complexul mineral energizant vine sa completeze formula ce are in compozitie binecunoscuta coenzima Q10, o substanta prezenta in toate celulele organismului, deosebit de eficace impotriva
radicalilor liberi si care previne degradarea colagenului si ceaiul verde, un puternic antioxidant, energizant si curativ.
Impreuna cu uleiul de samburi de struguri, cel de germeni de grau si vitaminele A si E, coenzima Q10 si ceaiul verde
constituie un complex bio activ, al carui rol este regenerarea in profunzime a pielii.