Meli Melo Paris, retailer local de bijuterii si accesorii,  lanseaza pe 1 sepembrie cea mai noua colectie – New Dandies – inspirata din cultura britanica a secolului al XVIII-lea. Bijuteriile si accesoriile noii linii propun clientelor contraste de culori tari precum violetul, verdele si potocaliul, imprimeuri indraznete, precum si insertii din cristal, metal sau lana.

New Dandies propune inele cu un design aparte, realizate din materiale deosebite, precum rasina sau cristalele stratificate, ce pun accent pe efectele supradimensionale si pe imprimeurile de tip mozaic. De asemenea, la rafturi vor putea fi gasite si inele cu forme orbitale, pline de culoare.  Detaliile din cristal si din piatra amintesc de atmosfera distinsa a modernismului, oferindu-le clientelor un look de efect in toamna acestui an.

Cerceii de tip candelabru cu insertii de metal si cristale, sau cei supradimensionati in forma de lacrima sunt piesele de rezistenta ale acestei colectii, intrand perfect in ton cu colierele masive multicolore si cu bratarile din metal cu insertii vintage.

Esarfele din noua colectie sunt si ele un must-have al sezonului. Textilele cu imprimeuri florale sau cu diverse motive regale, in culori puternice, cat si matasea cu imprimeuri geometrice, ajuta la crearea unui outfit de efect.