Jamal, primul serviciu de delivery autentic jamaican din tara, prospat lansat in Bucuresti, este cel mai nou partener foodpanda.ro, platforma online de comenzi de mancare din Romania.

FoodpandaFoodpanda si Jamal le pun la dispozitie bucurestenilor peste 30 de preparate autentice jamaicane printre care pieptul de pui in sos curry si patty cu vita, gatite de bucatari familiarizati cu specificul si tehnica de gatit din Jamaica

„Jamal este partenerul perfect pentru noi, avem aceeasi viziune si deschidere fata de consumator, dorinta de a inova modul in care se raporteaza romanii la mancare si la gust. Observam din ce in ce mai tare, pe masura ce ne dezvoltam, ca romanii sunt gurmanzi, foarte atenti la calitatea mancarii si dornici sa experimenteze bucataria internationala, cu cat mai exotica, cu atat mai incitanta pentru ei”, a declarat Radu Balaceanu, Country Manager foodpanda Romania.

Potrivit datelor foodpanda  majoritatea romanilor care comanda online de mancare se orienteza, in proportie de 75%, dupa bucatariile internationale, favorite fiind cele cu specific italian, chinezesc, libanez si turcesc.

In momentul de fata, Jamal livreaza in zona centrala si de nord a Capitalei si in cartierul rezidential Cosmopolis, urmand ca, in curand, sa largeasca raza de livrari la nivelul intregului oras.