Hotstepper, brandul romanesc de incaltaminte si accesorii de piele, a lansat colectia Party 2015, care include piese pentru evenimentele din aceasta iarna.

Hotstepper

Pantofii cu texturi stralucitoare, botinele cu combinatii de piele si cizmele peste genunchi sunt printre preferatele designerilor Hotstepper.

Gama de pantofi Attitude cuprinde piese create din piele naturala, cu texturi stralucitoare, in nuante de negru, gri cu irizatii sau negru diamant, precum si piesa cheie a seriei: pantofii all glitter.

Evolution inseamna botine sexy, potrivite atat evenimentelor de zi in combinatii cu tinute relaxate, cat si celor de seara, alaturi de outfituri elaborate.

Gama cuprinde patru modele din piele naturala, in nuante de negru, negru diamant si bej, in combinatii inedite de piele cu texturi diferite.
Cizmele On Top se regasesc in variantele cu sau fara toc, in doua culori extrem de tentante: negru si tabacco. In plus, ele sunt captusite cu un material atermic, ce asigura comfortul absolut in zilele friguroase.