Alina Pitilina si Matei Norbert Balan sunt stilistii Baneasa Shopping City, dupa ce au trecut toate probele concursului Baneasa Stylist Contest.

Baneasa SHopping City“Suntem foarte multumiti de rezultatul final. Alina si Norbert vor aduce plus valoare serviciilor deja oferite de Baneasa Shopping City. Cu siguranta clientii care vor solicita serviciul de consiliere de shopping iti vor imbunatati garderoba proprie cu tinute potrivite stilului lor”, au concluzionat cei trei membri ai juriului Irina Markovits, Ovidiu Buta si Maurice Munteanu, care s-au implicat activ in fiecare pas al competitiei si au vegheat asupra tuturor finalistilor, intervenind cu sfaturi si recomandari profesioniste.

Baneasa Shopping City devine primul centru comercial care ofera permanent serviciul de consiliere de shopping. Alina si Norbert vor sta la dispozitia clientilor ce doresc sa isi defineasca stilul personal sau au nevoie de sfaturi legate de tinutele pe care vor sa le achizitioneze.
Incepand cu ianuarie 2015, programarile pentru serviciul de Consiliere de Shopping se pot face la cele 2 birouri de informatii din centrul comercial si online pe baneasashoppingcity.ro.