Brandul de incaltaminte Skechers va deschide o filiala proprie pentru piata din Europa Centrala si de Est (ECE), dupa ce a simtit o crestere a cererii in aceasta zona care pana acum era reprezentata doar de distribuitori precum Office Shoes.

Skechers

“Timp de aproape 20 de ani am comercializat produsele in Europa Centrala si de Est (ECE) prin mai multi distribuitori, dar in ultimii ani am asistat la o cerere tot mai mare si vedem un potential crescut pentru Skechers in regiune. Credem ca este momentul potrivit sa continuam cresterea prin deschiderea unei filiale detinute integral”, a declarat Michael Greenberg, presedintele Skechers citat de Mediafax.

Filiala va avea sediul central in Budapesta, Ungaria. De aici Petar Dulic, directorul pentru Skechers in regiune proaspat investit, va extinde brandul in Romania, Albania, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Serbia, Slovacia si Slovenia.

Skechers are in plan dublarea vanzarilor in ECE in urmatorii trei-cinci ani prin extinderea magazinelor si a gamei de produse oferite pe aceste piete.

Brandul spera ca Petar Dulic sa aiba acelasi succes pe care l-a avut cu lantul de magazine de incaltaminte Office Shoes pe care l-a lansat in 1997, deschizand 130 de magazine in 13 tari din regiune, printre care si in Romania. Lantul de magazine Office Shoes a fost de asemenea si distribuitor al articolelor Skechers.