Sofiaman, Luxury Gifts și Carolina Boix intră în ParkLake

Trei branduri noi de magazine, Sofiaman, Luxury Gifts și Carolina Boix au intrat în centrul comercial ParkLake, mall-ul deschis la începutul lunii septembrie lângă parcul Titan.

parklake

Anul 2016 marchează aniversarea de 20 de ani pe piață a Sofiaman, precum și deschiderea unui nou magazin în mall-ul Park Lake Plaza din București.

Magazinul a fost deschis în urma unei investiții de 85.000 euro în amenajare și stocuri. Acesta este cel de-al treilea shop al brand-ului din București, după flagship store-ul din Mega Mall și spațiul din Fashion House Outlet.

sofiaman

Unitatea are 86 mp și va găzdui colecțiile pentru femei, copii și bărbați, precum și produsele de lenjerie intimă de la Lisca, importate exclusiv de către Sofiaman în România.

Al doilea magazin recent deschis în ParkLake este Luxury Gifts, business cu o echipă care are o experiență de peste 20 de ani în comercializarea cadourilor.

Brandul Carolina Boix, apărut în 2003 în Insulele Canare, se axează pe vânzarea de încălțăminte și accesorii pentru femei și bărbați. Cu magazine răspândite în Spania, Olanda și Germania, Carolina Boix a inaugurat un magazin și în România. Cu ocazia deschiderii noului magazin, magazinul de încălțăminte și accesorii oferă o promoție de 30% la cumpărăturile făcute, pentru toți clienții care vor da like și share paginii de Facebook –  Carolina Boix .Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved